A Deák Gimnáziumért Alapítvány

Kedves Szülők, egykori és jelenlegi Deákosok!

Deák Gimnáziumért Közhasznú Alapítvány célkitűzései között szerepel az iskolai rendezvények, programok szervezésének támogatása, a tanulók jutalmazása, külföldi tanulmányi utak szervezésének segítése, tanulók szociális helyzetének kompenzálása.

Az alapítvány adományokból és az 1%-os felajánlásokból tudja a célokat megvalósítani.

Tisztában vagyunk azzal, hogy nagyon sok családnak nem könnyű felvállalni még az iskolai alapítvány anyagi támogatását is, de ne gondolják azt, hogy csak nagy összeg tekinthető adománynak! Mi egy szerény összegnek éppúgy tudunk örülni. Az alapítványunk filozófiája:

HA MINDENKI AD EGY KEVESET, MI SOKAT ADUNK.

Az alapítvány anyagi támogatása többféle módon történhet.

-          Szülők és diákok Támogatójegyet vásárolhatnak alapítványi rendezvényeken, szülői értekezleteken és az igazgatóhelyettesi irodában Engi Katalintól, az alapítvány kuratóriumának tagjától.

-          Kérjük a szülőket és egykori tanítványainkat, hogy jövedelemadójuk 1%-áról az alapítvány javára rendelkezzenek.

Deák Gimnáziumért Közhasznú Alapítvány

adószám:19561266-1-06

-          Azokat az egykori diákokat és jelenlegi diákok szüleit, akiknek lehetőségük van anyagilag közvetlenül is megsegíteni az alapítványt, arra biztatjuk, hogy a következő számlaszámra történő átutalással tegyék ezt meg:

Raiffeisen Bank:      12067204-01189395-00100005       

A legkisebb összegű támogatásért is nagyon hálásak vagyunk, mert ezek közelebb visznek a gimnázium egyes tanulói, közösségei és az intézmény céljainak megvalósításához.

Az alapítvány alapító okiratának kivonata itt tekinthető meg.

Az alapítványi támogatás kéréséhez szükséges űrlap letöltése.