Deák Ferenc szobrának koszorúzása 2017. október 19. csütörtök
 

Deák Ferenc szobrának koszorúzása 2017. október 17-én, Deák születésének évfordulóján megkoszorúztuk Deák Ferenc szobrát

Anyanyelv és matematika tehetséggondozó szakkörre jelentkezők névsora 2017. október 18. szerda
 

Anyanyelv és matematika tehetséggondozó szakkörre jelentkezők névsora A következő tanulók sikeresen regisztráltak az anyanyelv és matematika szakkörre.

TANULÓI JELENTKEZÉSI LAP A KÖZPONTI ÍRÁSBELI VIZSGÁRA 2017. október 16. hétfő
 

TANULÓI JELENTKEZÉSI LAP A KÖZPONTI ÍRÁSBELI VIZSGÁRA A nem magyarországi általános iskolából érkező tanulók ezt a jelentkezési lapot töltsék ki a központi felvételi vizsgára való jelentkezéshez.

Kollégiumi elhelyezés 2017. október 11. szerda
 

Kollégiumi elhelyezés www.szegedvarosikollegium.hu

Tehetséggondozó szakkör 2017. október 10. kedd
 

Tehetséggondozó szakkör A Deák Gimnáziumért Alapítvány és a Szegedi Deák Ferenc Gimnázium ezúton szeretne tájékoztatni arról, hogy a 2017/2018-as tanévben a felvételire való felkészülést segítendő három tehetséggondozó foglalkozást szervez: • anyanyelvből és matematikából az írásbeli felvételihez adva segítséget (önköltséges), • angol nyelvből a kéttannyelvű osztályba jelentkezők számára, • német nyelvből a haladó német tagozatra jelentkezők számára.

Indítandó osztályok 2018-2019 2017. október 10. kedd
 

Indítandó osztályok 2018-2019 A Szegedi Deák Ferenc Gimnáziumban a 2018/2019-es tanévben a kerettanterv alapján négy évfolyamos magyar-angol két tanítási nyelvű, speciális nyelvi, humán és idegen nyelvi, matematika-angol, mozgóképkultúra és médiaismeret, természettudományos orientációjú, speciális kezdő német, haladó német valamint általános tantervű képzés indul.

LanguageCert próbanyelvvizsga a Deákban 2017. október 09. hétfő
 

LanguageCert próbanyelvvizsga a Deákban 2017. október 24-én, kedden 15 órai kezdettel ingyenes próbanyelvvizsgát tartunk angol nyelvből közép (B2)- és felsőfokon (C1) az írásbeli anyagából és a szóbeli beszédértés részéből.

Szivos Dalma 2017. október 05. csütörtök
 

Szivos Dalma Szivos Dalma 9.H osztályos tanuló 2017.szeptember 30-án, a Belgrádban megrendezett Beodance Openen ifjúsági 8 tánc basic kategóriában 1. helyezett lett.

Esélyt a középiskolás tehetségnek 2017. október 01. vasárnap
 

Esélyt a középiskolás tehetségnek Szeged Megyei Jogú Város Önkormányzata és a Szegedi Tehetséggondozó Tanács támogatást kíván nyújtani a tanulmányi téren jól teljesítő, művészeti, sport illetve egyéb társadalmi tevékenységet folytató, szociálisan rászoruló középiskolás diákok számára.

AUSZTRIAI SÍTÚRA 2018 2017. szeptember 26. kedd
 

AUSZTRIAI SÍTÚRA 2018 Az idei tanévben sítábor résztvevői a ausztriai KoralpeT sípályáira látogatnak el. Bővebb információ a részletek alatt.

Diákigazolvány és bérlet 2017. augusztus 30. szerda
 

Diákigazolvány és bérlet Kérjük, a bérletekre a 7-sel kezdődő oktatási azonosítót írjátok rá a diákigazolvány száma helyett.

Első helyezés a Városi Egészségnevelési Versenyen 2017. június 14. szerda
 

Első helyezés a Városi Egészségnevelési Versenyen A Rá-Hajtás akadályversenyen a Deák csapata első helyezést ért el.

Strandlabdarúgó Diákolimpia Országos Döntő 2017. június 08. csütörtök
 

Strandlabdarúgó Diákolimpia Országos Döntő Strandlabdarúgó Diákolimpia Országos Döntőjét rendezték az elmúlt héten, csütörtökön, pénteken, Siófokon. A 16 csapatos döntőn a Szegedi Deák Ferenc Gimnázium mind a hat mérkőzését megnyerve végzett az élen.

Magyarország Jó tanulója és Jó sportolója Díj 2017. június 06. kedd
 

Magyarország Jó tanulója és Jó sportolója Díj „ Az Emberi Erőforrások Minisztériuma a "Magyarország Jó tanulója és Jó sportolója díjjal" tüntette ki a Pick Szeged U16 Kiemelt Serdülő csapatának két játékosát: Balán Norbertet, és Lőrincz Marcellt. Mindketten a Deák Ferenc Gimnázium 9.osztályos tanulója.

LanguageCert nyelvvizsga a Deákban 2017. február 16. csütörtök
 

LanguageCert nyelvvizsga a Deákban A Deák Gimnázium a LanguageCert nyelvvizsga vizsgáztatási helyszíne lesz. A vizsgahelyszín akkreditációja folyamatban.

"Oxbridge" országismereti vetélkedőn 2016. december 16. péntek
 

2016. december 1-jén iskolánk három fős csapata részt vett az Orosházi Táncsics Mihály Gimnázium által szervezett "Oxbridge" országismereti vetélkedőn és első helyezést ért el.

"Nyelvi Kavalkád" élmények! 2016. december 14. szerda
 

Szeretettel várjuk az érdeklődő 8. osztályosokat egy vidám és játékos nyelvi délutánra, ahol megismerhetik a gimnáziumban tanulható második idegen nyelveket!

EUROPEAN CLASSES 2016. november 14. hétfő
 

EUROPEAN CLASSES EUROPEAN CLASSES élménybeszámoló