Nyílt Nap 2017. szeptember 04. hétfő
 

Nyílt Nap 2017. október 10-én, kedden du. 17.00-kor továbbtanulással kapcsolatos nyílt napot szervezünk az érdeklődő nyolcadikosoknak és szüleiknek.

Diákigazolvány és bérlet 2017. augusztus 30. szerda
 

Diákigazolvány és bérlet Kérjük, a bérletekre a 7-sel kezdődő oktatási azonosítót írjátok rá a diákigazolvány száma helyett.

LanguageCert Vizsgajelentkezés 2017. augusztus 30. szerda
 

LanguageCert Vizsgajelentkezés A szeptember 1-i vizsgajelentkezési határidőt meghosszabbítottuk szeptember 5. (kedd) éjfélig.

Első helyezés a Városi Egészségnevelési Versenyen 2017. június 14. szerda
 

Első helyezés a Városi Egészségnevelési Versenyen A Rá-Hajtás akadályversenyen a Deák csapata első helyezést ért el.

Strandlabdarúgó Diákolimpia Országos Döntő 2017. június 08. csütörtök
 

Strandlabdarúgó Diákolimpia Országos Döntő Strandlabdarúgó Diákolimpia Országos Döntőjét rendezték az elmúlt héten, csütörtökön, pénteken, Siófokon. A 16 csapatos döntőn a Szegedi Deák Ferenc Gimnázium mind a hat mérkőzését megnyerve végzett az élen.

Magyarország Jó tanulója és Jó sportolója Díj 2017. június 06. kedd
 

Magyarország Jó tanulója és Jó sportolója Díj „ Az Emberi Erőforrások Minisztériuma a "Magyarország Jó tanulója és Jó sportolója díjjal" tüntette ki a Pick Szeged U16 Kiemelt Serdülő csapatának két játékosát: Balán Norbertet, és Lőrincz Marcellt. Mindketten a Deák Ferenc Gimnázium 9.osztályos tanulója.

LanguageCert nyelvvizsga a Deákban 2017. február 16. csütörtök
 

LanguageCert nyelvvizsga a Deákban A Deák Gimnázium a LanguageCert nyelvvizsga vizsgáztatási helyszíne lesz. A vizsgahelyszín akkreditációja folyamatban.

"Oxbridge" országismereti vetélkedőn 2016. december 16. péntek
 

2016. december 1-jén iskolánk három fős csapata részt vett az Orosházi Táncsics Mihály Gimnázium által szervezett "Oxbridge" országismereti vetélkedőn és első helyezést ért el.

"Nyelvi Kavalkád" élmények! 2016. december 14. szerda
 

Szeretettel várjuk az érdeklődő 8. osztályosokat egy vidám és játékos nyelvi délutánra, ahol megismerhetik a gimnáziumban tanulható második idegen nyelveket!

EUROPEAN CLASSES 2016. november 14. hétfő
 

EUROPEAN CLASSES EUROPEAN CLASSES élménybeszámoló