Tájékoztató

A 2019. évi őszi érettségi vizsgaidőszakban a Szegedi Deák Ferenc Gimnázium is a vizsgaszervezésre kijelölt intézmények között van.
A jelentkezéseket 2019. augusztus 26-tól 2019. szeptember 5-ig várjuk az iskola titkárságán, munkanapokon 8:00 és 15:00 óra között.

A jelentkezőket kérjük, hozzák magukkal az alábbiakat:
-          középiskolai bizonyítvány
-          meglévő érettségi bizonyítvány vagy törzslapkivonat
-          személyi igazolvány és lakcímkártya
-          esetleges mentesség vagy többletidő esetén az erre vonatkozó szakértői vélemény,valamint kérvény az intézményvezetőhöz, hogy az abban foglaltakat a vizsgán vegyük figyelembe

Az érettségi bizonyítvány megszerzése vagy a tanulói jogviszony megszűnése után az érettségi vizsgáért, továbbá az adott vizsgatárgyból a tanulói jogviszony fennállása alatt az érettségi bizonyítvány megszerzése előtti sikertelen érettségi vizsga második vagy további javító- és pótló vizsgáért vizsgadíjat kell fizetni, az alábbiak szerint:
- a középszintű érettségi vizsgáért tárgyanként 22.000.- forintot kell a helyszínen, a jelentkezéssel egyidejűleg,
- az emelt szintű érettségi vizsgáért tárgyanként 37.000.- forintot  kell átutalással  befizetnie a vizsgázónak, még a jelentkezési határidő lejárta előtt.

A továbbiakban a vizsgával kapcsolatos újabb információkat is az iskola honlapján fogjuk megjeleníteni, kérjük, kísérjék azokat figyelemmel!