Pontszámítás az angol nyelvi szóbeli felvételi vizsgákon 2021. február 26. péntek
 

Pontszámítás az angol nyelvi szóbeli felvételi vizsgákon Amennyiben a kéttannyelvű tagozatra felvételizel, de megjelölted a speciális angol, a speciális spanyol vagy a speciális kezdő német tagozatot is, nem kell kétszer eljönnöd szóbelizni. Amennyiben a speciális angol tagozatra felvételizel, de megjelölted a speciális spanyol vagy a speciális kezdő német tagozatot is, egyszer kell szóbeli vizsgát tenned.


A kéttannyelvű tagozat szóbeli felvételivizsgájának időpontja: 2021. március 1. hétfő

A többi tagozat szóbeli felvételivizsgájának időpontja: 2021. március 8. hétfő

Amennyiben a kéttannyelvű tagozatra felvételizel, de megjelölted a speciális angol, a speciális spanyol vagy a speciális kezdő német tagozatot is, nem kell kétszer eljönnöd szóbelizni, mert a kéttannyelvű felvételin elért angol pontszámodat szorozzuk fel 1,2-vel ill. 1,3-mal.

 

Kéttannyelvű pontszám

            × 1,2 → speciális angol

            × 1,3 → speciális spanyol, speciális kezdő német

 

Így kapjuk meg a másik három tagozat felvételi pontját, melyet 2021. március 2-án (kedd) délután megtalálsz az iskola honlapján.

 

Amennyiben mégis inkább újra szeretnél vizsgázni ezekre a tagozatokra, 2021. március 4-én (csütörtök) 15 óráig erről telefonon tájékoztasd az iskola Titkárságát!

 

Ha a speciális angol tagozatra jelentkezel, és mellette a speciális spanyol vagy a speciális kezdő német tagozatot is bejelölöd, egyszer fogsz szóbeli vizsgát tenni 2021. március 8-án. Ilyen esetben a speciális angol szóbelin elért pontszámodat automatikusan felszorozzuk, hogy megkapjuk a másik két tagozatra a pontszámodat.

Speciális angol pontszám

                        × 1,1 → speciális spanyol, speciális kezdő német

A szóbelik 14.00-kor kezdődnek. A várakozási idő csökkentése céljából különböző időpontokra hívjuk a vizsgázókat. A beosztást az iskola honlapján megtalálod.

 

 A szóbelire hozz magaddal:

                        -           személyi vagy diákigazolványt

                        -           ellenőrző könyvet

                        -           tollat

Az esetleges további kérdésekkel Ábrahám Karolina intézményvezető-helyettest keresd a 620-184-es telefonon vagy e-mailben: abraham.karolina@dfg-szeged.hu.