Pontszámítás az angol nyelvi szóbeli felvételi vizsgákon 2022. március 07. hétfő
 

Pontszámítás az angol nyelvi szóbeli felvételi vizsgákon Amennyiben több olyan tagozatot is megjelöltél, ahova angol nyelvből szóbeli felvételi vizsgát kell tenned, elég csak egyszer vizsgáznod.


 

A kéttannyelvű tagozat szóbeli felvételivizsgájának időpontja: 2022. február 28. hétfő

A többi tagozat szóbeli felvételivizsgájának időpontja: 2022. március 7. hétfő

Amennyiben a kéttannyelvű tagozatra felvételizel, de megjelölted a speciális angol, a speciális spanyol vagy a speciális kezdő német tagozatot is, nem kell kétszer eljönnöd szóbelizni, mert a kéttannyelvű felvételin elért angol pontszámodat szorozzuk fel 1,2-vel ill. 1,3-mal.

 

Kéttannyelvű pontszám

            × 1,2 → speciális angol

            × 1,3 → speciális spanyol, speciális kezdő német

 

Így kapjuk meg a másik három tagozat felvételi pontját, melyet 2022. március 1-én (kedd) délután megtalálsz az iskola honlapján.

Amennyiben mégis inkább újra szeretnél vizsgázni ezekre a tagozatokra, 2022. március 3-án (csütörtök) 15 óráig erről telefonon tájékoztasd az iskola Titkárságát!

 

Ha a speciális angol tagozatra jelentkezel, és mellette a speciális spanyol vagy a speciális kezdő német tagozatot is bejelölöd, egyszer fogsz szóbeli vizsgát tenni 2022. március 7-én. Ilyen esetben a speciális angol szóbelin elért angol pontszámodat automatikusan felszorozzuk, hogy megkapjuk a másik két tagozatra a pontszámodat.

 

Speciális angol pontszám

                        × 1,1 → speciális spanyol, speciális kezdő német

 

szóbelik 14.00-kor kezdődnek. A várakozási idő csökkentése céljából különböző időpontokra hívjuk a vizsgázókat. A beosztást az iskola honlapján megtalálod a vizsga napját megelőző hét péntekén.

 

 A szóbelire hozz magaddal:

                        -          személyi vagy diákigazolványt,

                        -          ellenőrző könyvet vagy e-napló kivonatot

                        -          tollat

 

Az esetleges további kérdésekkel Ábrahám Karolina intézményvezető-helyettest keresd a 620-184-es telefonon vagy e-mailben: abraham.karolina@dfg-szeged.hu.